lilello saját blogja.

A titkosított előző freeblog-os blogom folytatása ez itt. Untam már nagyon, hogy senki nem szól hozzá a munkáimhoz, meghát szerettem is volna megnézni milyen ez a Blog.hu, úgyhogy most ennek az agyszüleményemnek a gyümölcsét olvashatjátok mostantól.

Utolsó kommentek

Matt Damon videoclip

Archívum

Keret

2008.07.21. 18:07 | lilello | Szólj hozzá!

Egy keret lehet az életem, a személyiségem, vagy egyszerűen csak a mindennapjaimé. Ja. De ez most ennél a nyakatekertségnél sokkal, de sokkal egyszerűbb. Na, mit gondoltok mié ez a keret? Hát egy képé. Tegnap, az IKEA-ban voltunk, és vettünk olyan sok mindent, hogy alig fogom győzni a leírását, jajj már kopik le az ujjam, neeeee, már csak 4 ujjam vaaannn! Csak lvicc volt! Tehát itt, ebben a blogban fogom publikálni a mindennapjaimat, az életemet. Ajánlom Jutka néninek és Lilián néninek, az alsós tanáraimnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://lilello.blog.hu/api/trackback/id/tr62578557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: én start keret mindennap
süti beállítások módosítása